Back

Резервування майданчиків ДОМОНЕТ для роботи в умовах блекауту

Шановні абоненти,

Ми щиро вдячні кожному, хто вносить абонентську плату вчасно, завдяки вам команда ДОМОНЕТ продовжує працювати над забезпеченням резервного електроживлення на головних (CORE) та вузлових майданчиках (DISTRIBUTION/рівень району), а подекуди, за сприянням ініціативних груп від мешканців, вже перейшли резервувати майданчики у будинках та під"їздах (рівень ACCESS), щоб забезпечити кінцевих споживачів Інтернетом без світла.

Ще з 2015 року ми розвиваємо PON у приватному секторі, а з 2020 у багатоквартирній забудові. 27,5% наших абонентів вже підключені на PON. Ця технологія проявляє себе як найефективніша в умовах блекауту, адже дозволяє доставляти оптоволокно до помешкання Абонента напряму з зарезервованих майданчиків провайдера, а не через ланцюжок комутаторів встановлених в житлових будинках, на яких протягом останніх 3-х місяців хаотично відключається постачання електроенергії. Тому ми плануємо не тільки підключати нові об’єкти за цією технологією, але й перебудувати поточну мережу. Перший етап включає: Позняки мікрорайони 8, 9, 10, 10Б, Теремки -1, Оболонь та ЖК Новомостицько-Замковецький.

Маємо розуміти, що усі провайдери опинились в форс-мажорних обставинах внаслідок терористичних дій рф. Так, треба час, щоб зарезервувати всю мережу, чим більша мережа - тим більше потрібно ресурсів, людських в тому числі.

Ми щодня рухаємось вперед.

Якщо Ви маєте можливість скооперуватись та частково покрити витрати на забезпечення резервування для Вашого будинку/під'їзду - будь ласка, зверніться за номером абонентського відділу 0-800-501-011 або напишіть нам на domonet@domonet.ua , ми надамо детальну консультацію по вартості саме під Ваш будинок/під’їзд

Дякуємо, що з нами, Ваш ДОМОНЕТ  

arrowUp